Komende activiteiten

Sushi Go Party – White Goblin Games

Feestavond
We bestaan 25 jaar met onze spellenclub. In november 1996 zetten Henk en Freddy een eerste stapje van een succesvolle tocht in de spellenwereld: ze startten een spellenclub in Waregem. In al die jaren is de kern hetzelfde gebleven: op een spontane manier samenkomen om spellen te spelen. Enkele dingen zijn wel veranderd: het aantal medewerkers is gegroeid, de spellencollectie is immens geworden en de bezoekersaantallen liggen een stuk hoger dan bij de start.
Op 3 december vieren we dit mooie jubileum met een uitgebreide receptie. Je wordt verwend met een hapje en een drankje, leuke toespraken en een geschenkje.
En daarna doen we waar we al 25 jaar voor samenkomen: spellen spelen.
Deze activiteit start al om 19u.

Sla je Slag(room) – Winning MovesT

Taartenslag
We hebben het vorig jaar allemaal wat gemist: een gezellige Kerst(avond) met de hele familie en een gezellige spelnamiddag met vrienden en kennissen. En een stukje taart.
Dit jaar zijn we er terug. Op 26 december verwelkomen we je voor een lange namiddag met taart en spellen. Om binnen te komen ‘betaal’ je een (stuk) taart. In de loop van de namiddag wordt er gegeten van het taartenbuffet tot alles op is.
Heb je geen taart, dan betaal je €3 inkom.
Opgepast: deze activiteit gaat door in het OC van Nieuwenhove (Kerkhofstraat 30, Nieuwenhove).

Hanabi – Abacus

Spelavond met nieuwjaarsreceptie
We zetten 2022 in met een leuke nieuwjaarsreceptie. We verwelkomen je met een sprankelend glaasje waarna je weer volop kan spelen… Op 7 januari bij jouw spellenclub.