Komende activiteiten

Café Fatal – Zoch

Ontbijt met spellen
Rustig wakker worden, je rustig klaarmaken, even naar het OC De Roose rijden en aanschuiven bij het uitgebreide buffetontbijt. Met een glaasje bubbels, dan nog wel. En als je klaar bent met het ontbijt verder genieten van wat fijne bordspellen. Wat is er mooier om een zondag te starten. Het kan. Bij ons.
Zondag 11 september vanaf 8u tot 13u.

Go Doggy Go – Piatnik

Spellenmarathon
Eens het najaar begonnen is, willen we allemaal wel eens wat meer tijd maken voor wat goede spellen. Incognito’s Spellenmarathon is daarvoor het ideale moment. Maar de marathon is veel meer dan spellen. Je kunt er genieten van een fijne zoekwedstrijd, er zijn kleine competities, je kan tweedehandsspellen te koop aanbieden of kopen, bevriende uitgevers zorgen voor speldemo’s,… Animatie voor veelspelers maar evengoed voor het hele gezin.
Zaterdag 15 oktober vanaf 14u tot 02u.

Sla je Slag(room) – Winning Moves

Taartenslag
We hebben het de vorige jaren allemaal wat gemist: gezellig samenkomen op een spelnamiddag met vrienden en kennissen. En een stukje taart.
Dit jaar zijn we er terug. Op 26 december verwelkomen we je voor een lange namiddag met taart en spellen. Om binnen te komen ‘betaal’ je een (stuk) taart. In de loop van de namiddag wordt er gegeten van het taartenbuffet tot alles op is.
Heb je geen taart, dan betaal je €3 inkom.
Opgepast: deze activiteit gaat door in het OC van Nieuwenhove (Kerkhofstraat 30, Nieuwenhove).