20e Spelmarathon

Op 12 oktober zetten we weer onze deuren open om de klok rond spelplezier te bezorgen. En dit al voor de 20e keer. Vanaf 14u kan je al langskomen en we gaan door tot 2u in de nacht. Er is ruim voldoende te doen. Lees hier het volledige programma

Spellenbibliotheek
We brengen ruim 1000 spellen mee uit onze grote verzameling. Keuze genoeg, dus. Bovendien zorgen wij voor een stapeltje nieuwe spellen tegen de marathon. Dan kan je als eerste ontdekken wat op de dit moment de hits zijn in de spellenwereld.

Winkelstand van Speciaalzaak Adriaensen
Carl en Christophe van Speciaalzaak Adriaensen bouwen in de namiddag weer een winkelstandje op. Ze brengen een ruime keuze spellen mee aan zeer schappelijke prijzen. Wil je zeker zijn dat je een bepaald spel kan kopen? Surf naar hun website, bestel jouw spellen en kies bij het afrekenen bij stap 4 (Verzending) voor ‘Afhaling Incognito’s Spellenmarathon’. Dan ben je zeker dat je kan kopen wat je graag wil.

Demo White Goblin Games
Een demonstrateur van White Goblin Games komt je de nieuwste spellen voorstellen: Rovers van de Noordzee, Ohanami, De Vos in het Bos, Qwantum, Trapwords,,…

Tweedehandsverkoop
Heb je nog wat spellen die stof staan te vangen? Kocht je ooit wat spellen die je eigenlijk niet zo graag speelt? Geen probleem: verkoop ze bij ons. We plaatsen enkele rekken waar je jouw spellen kan tentoonstellen. Zorg dat er een duidelijk blad is met de (richt)prijzen, jouw naam en eventueel jouw foto. De kopers komen je dan zoeken om zaken te doen.

Oostfriese Dijkwandeling
Verlengd wegens groot succes: de dijkwandeling met de papieren lintmeter. Elke ronde scheurt iedereen een stukje van de meter af. Was je te zuinig en scheurde jij het minste af? Jammer, je gaat er uit. De laatst overgebleven deelnemers gaan door naar de finale. Maar daar moeten ze het doen met het restje van hun meter uit de eerste ronde. Hilarisch en leuke prijzen voor de winnaars.

Spellenzoekwedstrijd
Je kan weer aan de slag met een leuke zoekwedstrijd. Dit jaar is die geschikt voor de hele familie. Waag je kans want we geven prijzen weg aan de beste deelnemers

Tombola
Elk uur worden er 2 spellen verloot. Hoe eerder je komt hoe meer kans je hebt.

Catering
We zorgen voor braadworsten, pizzastukken, broodjes, koffie, thee, fruitsap, frisdrank en biertjes. Je zal dus zeker geen honger of dorst moeten lijden.

En speciaal voor onze 20e editie
Elke 20e bezoeker krijgt een leuk kaart- of dobbelspel van ons. Als je dus met een groep van 20 komt, ben je zeker dat je een spel krijgt..

Praktisch
De Spelmarathon gaat door op 12 oktober van 14u tot 2u in OC De Roose, Smedenstraat 4, Waregem. Inkom: €2,50 (€10 voor het hele gezin).